onsdag 22. januar 2020

Sjikane og sverting med et utvidet rasismebegrep

Sjikane og sverting av meningsmotstandere ser ut til å gi mange aktivister fra «venstresiden» økt selvfølelse. Mange av disse aktivistene kommer da også fra den såkalte "upper class". De har en litt annen identitet enn folk flest, og identifiserer seg ikke med "hvem som helst". "Venstresidens" såkalte elite har alltid likt ta seg ut i rollen (obs rollen!) som sosialt og moralsk overlegne, og det gjør de ved å hakke ned på helt vanlige mennesker.  

Etter at man på "venstresiden" nå har utvidet rasist- og rasismebegrepet til det ugjenkjennelige, er det ikke vanskelig å finne noen å hakke ned på. Etter utvidelsen kan de beskylde de fleste helt vanlige mennesker for å være rasister.

I flokk og i «fellesskap» kommer «venstresiden» på hugget. Det ikke bare Blitzere og «antirasister» men også flere av «venstresidens» «åndshøvdinger» som letter seg med å la skjellsord hagle.

Forleden fant jeg noe på resett.no. Det er en kjent frontfigur og politisk korrekt prektighet fra «venstresiden», Lars Gule, som ytrer seg. Han er en ivrig tilhenger av et sterkt utvidet rasismebegrep og bruker følgende gloser om det innvandringskritiske nettstedet resett.no, om nettstedets virksomhet og om redaktøren, Helge Lurås: 

·                   «redaktør» (i gåseøyne)
·                   Kloakk
·                   Nedrig og hyklersk
·                   Rasisme
·                   Hets
·                   Trakassering
·                   Nedrighet
·                   Mobbe
·                   True
·                   Dobbeltmoralsk
·                   Nedrig person
·                   Høyreekstremt
·                   Oppfatninger som hører gårsdagen til
·                   Rasismen
·                   Rasistisk tilsnitt
·                   Uegnet til å være redaktør for noe som helst
·                   Mangler kompetanse og nødvendige innsikter
·                   Moralsk nedrig
·                   Hykler
·                   Sjofelhet

Dette var noen av de karakteristikkene som Gule hadde klart å få satt ned på godt og vel en halv A4-side. Der var mer, men det har lite for seg å sitere alt hva Gule sier.