onsdag 22. januar 2020

FNs "menneskerettigheter" blir merkedsført med bullshit og bløff


Regjeringen Nordli (AP) avga en "Betenkning om menneskerettigheter" i 1977.

De fleste forkjempere for "menneskerettighetene" er i praksis globalister. FNs menneskerettigheter gjør store inngrep i statenes suverenitet og setter til side bestemmelser gitt av de folkevalgte i nasjonalstatene. "Menneskerettighetene" er gefundenes Fressen for globalistene.

I propagandaen for FNs menneskerettigheter kan vi få høre slikt som dette:

«Menneskerettighetene er universelle. De er et sett av normer og finnes i universet (Noe i likhet med den såkalte "naturretten"). De gjelder overalt, for alt og alle og har gyldighet fra evighet og til evighet." 

Men det er rett nok nesten bare i tiden etter den annen verdenskrig at vi her på jorden for alvor har begynt å oppdage dem. Og nå har gode mennesker begynt å implementere disse rettighetene i alle lands lovverk... Alle stater, alle land og alle mennesker skal måtte rette seg etter dem.

Islamske stater har imidlertid reservert seg mot menneskerettighetene. Disse statene har sin sharia og hevder at de ikke har mandat til å lyde andre regler enn de som er gitt av Allah. I en kollisjon mellom FNs menneskerettigheter og islam,  må derfor menneskerettighetene vike. FN har godtatt det. Resultatet blir at islam står over menneskerettighetene - iallfall i muslimske land.

Sannheten er at FNs menneskerettigheter ikke er universelle. De er funnet på, konstruert, laget og formulert av feilbarlige mennesker og bløffmakere. 

Menneskerettighetsforkjempere har i rett nok forskjellige internasjonale fora vedtatt og erklært at menneskerettighetene er universelle,  uforanderlige og udelelige. Men disse rettighetene er bare «vedtatte sannheter». Ennå har ingen sett eller hørt noe direkte fra disse abstrakte normene som ivrige sjarlataner vil ha oss til å tro har sitt opphav et eller annet sted, eller overalt, i universet.

Derimot finnes det jo så absolutt såkalte menneskerettigheter skrevet på papir – i tjukke lag med dokumenter. Et av de viktigste dokumentene er FNs menneskerettserklæring av 1948. Den er laget, ikke av universet, men i New York av en forsamling utsendte mennesker fra mange land. Etter lange diskusjoner og tautrekking ble de enige om noen formuleringer som de til slutt vedtok.

Det var ikke mange som sa så mye om disse menneskerettighetene i de første etterkrigsårene. Først i 1977 da regjeringen Nordli (AP) la en melding med en «Betenkning om menneskerettigheter» fram for Stortinget, begynte disse «rettighetene» å få en viss oppmerksomhet her i landet.

Nå vil altså globalistene ha det til at det de kaller menneskerettighetene gjelder for alle mennesker og alle nasjoner. De vil ha oss til å tro at vi ikke kan gjøre noe annet enn å rette oss etter regler som de selv har tenkt ut og laget. Globalistene bløffer og vil styre hele verden med sin bløff, men vi trenger ikke å tro verken på dem eller andre bløffmakere.

Hvis vi likevel lar oss bløffe, blir de svært fornøyde. Det er rangering det gjelder: "Jeg bløffer og lurer deg; altså er jeg smartere enn deg og du er dummere enn meg." Smålige bløffmakere kan få svært sterke "kick" av slikt, og de kan føle seg umåtelig viktige og suksessfulle etter å ha lurt og bedradd en hel verden.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.