lørdag 25. januar 2020

Globalisme – imperialisme.

Globalister  © See terms

Globalilster sysler med tanker om å lage et grenseløst og verdensomspennende imperium styrt av en "elite". Hitler snakket om noe liknende. Han snakket om et "herrefolk" og om "Übermenschen" som var eslet til å styre hele verden.

Ordet «imperialisme» er ikke lenger nøytralt eller positivt. Det evner ikke lenger å holde unna tanker om kolonisering, undertrykkelse, bedrag og utnytting. For å kunne fortsette nokså uforstyrret med slikt, trenger imperialistene et nytt ord til å smykke sine fordekte planer med. Det nye ordet er funnet, og det heter «globalisme». (Les: Grenseløs imperialisme).

Globalistene drømmer, som de fleste andre imperialister og som Hitler og nazistene, om et verdensimperium – og om en global styring over alle land og alle nasjoner i hele verden. Ja, de er sogar universalister. De har tenkt seg ut og laget regler som de sier gjelder for hele universet - (f. eks. reglene for det som kalles "de universelle menneskerettighetene". Globalistene forlanger at alle stater, folk og mennesker skal rette seg etter disse reglene - som de har funnet på.) 

De «toneangivende kretser» i AP og i flere andre partier er både globalister og universalister. De klarer ikke å holde styr på sin trang til å ville bestemme over alt og alle. 

De vil svekke nasjonalstatene og avvikle nasjonal suverenitet til fordel for et globalt styre dominert av en «verdenselite». (Foreløpig samler en del avdenne "eliten" seg i Davos èn gang om året.) For dette globale styret vil våre lokale, norske globalister så gjerne være «premissleverandører». De vil fortelle verdensstyrerne hva de skal gjøre. 

Etter hvert vil de lokale globalistene våre kanskje kunne opparbeide seg en etterlengtet følelse av at de er med på å bestemme over alt og alle - i hele verden.

Med donasjoner fra den norske statskassen prøver "toneangivende" norske politikere å kjøpe / bestikke seg til stillinger og verv i FN og andre internasjonale organisasjoner.

PS.
Berlin skulle bli hovedstaden i det globale verdensriket som Hitler så for seg. Han hadde tegningene klare for "Welthauptstadt Germnia". (Berlin).

Globalisten Adolf Hitler (spilt av Charles Chaplin i filmen Diktatoren).