onsdag 22. januar 2020

Eliten og massemedia hisser innvandrerne opp mot oss


Det er ikke bare rasisme "eliten" og "politisk korrekte" har anklaget oss for. Falske anklager om mangt som er stygt og vondt har de øst over oss. Det er den selvgode "venstresiden" som er ivrigst etter å skjelle ut andre: Vi, ganske alminnelige nordmenn, er nazister, fascister, populister, hatere og troll; ordene våre er en kloakk osv. 

Politikernes utskjelling av alminnelige nordmenn har neppe noen god innvirkning på integreringen. Det er neppe mange innvandrere som føler seg fristet til å integrere seg i en diger flokk som av norske myndigheter og politikere blir kalt nazister, fascister, hatere osv.


AP-rekrutter - den nye "eliten"? De er svært selvgode og fordømmende!

Rekrutter; AP-rekrutter  © See terms


Mange av innvandrerne har temmelig liten kjennskap til oss nordmenn. Men når de får høre fra autoriteter og store politiske partier at vi er rasister, nazister osv., så vil de nok lett tro det.

Påstandene om at vi er onde, rasister, hatere, troll osv. blir hamret inn i alle og enhver gjennom TV og de statsstøttede avisene. 

På denne måten klarer "eliten" å ale opp motsetninger og antipatier mellom nordmenn og innvandrere. Splitt og hersk. "Eliten" sår hat, og de gjør det svært effektivt gjennom sine massemedia.