onsdag 22. januar 2020

Feilaktige anklager om rasisme o.l. skaper reaksjoner

Store deler av befolkningen har i flere tiår måttet tåle å bli hånet for å være rasister av selvrettferdige og fordømmende politikere. Med falskhet, løgn og utvidede begreper har «venstresiden» og andre via massemedia hetset, hånt og fordømt oss. I ly av det utvidede rasismebegrepet sitt har de kunnet anklage oss, og få oss dømt for rasisme, selv om rasisme verken var følt eller utvist. 


De selvrettferdige og politisk korrekte bruker nytale, og har de laget seg sine egne og romslige definisjoner av ordene rasist og rasisme. Folk føler seg stygt og urettferdig uthengt og behandlet. Misbruk av norske ord har skapt oppgitthet og etter hvert agg og forbitrelse. Folk liker ikke å bli beskylt for å være noe som de ikke er.

Nå har folk begynt å murre. Det er et godt tegn. For med den «liberale» «venstresiden» i spissen, har statsapparatet i Norge blitt mer og mer forbydende og tyrannisk undertrykkende overfor "majoritetsbefolkningen". Ubehaget øker. Når det legges opp til rettsforfølgelser i ly av Aps forfalskede og «hjemmelagede» begreper, bør varselklokker ringe.

Økende motstand mot de «politisk korrekte», mot «venstresiden» og deres kodetale og nytale, er et sunnhetstegn. For det er en motstand mot falskhet, løgn og undertrykking.