onsdag 22. januar 2020

Overnasjonale regler som FNs "menneskerettigheter" truer demokratiet


At "menneskerettighetene" er evige og universelle, er en big bløff. De er "hjemmelaget" av folk i interessegrupper med tilslutning til FN.

Vi har et Storting og vi sier vi har et demokrati (folkestyre). Likevel får vi rett som det er se at at lover og regler som Stortinget og andre norske myndigheter har gitt, ikke gjelder. For når norske bestemmelser kommer i strid med regler gitt på et utenlandsk språk og av et "overnasjonalt" organ, er det ofte de utenlandsk reglene som gjelder. Lover som Stortinget har vedtatt etter årevis med høringer og nærmest endeløse "debatter" blir null verd.

Det har vi fått se f.eks. i den såkalte NAV-skandalen, og det er ingen liten skandale.

Har vi virkelig skikkelig demokrati i Norge når, ikke vi, men organer i utlandet skal bestemme hvem som skal få penger fra den norske statskassen?

EØS-reglene fratar oss mye av selvstyret, og de såkalte "menneskerettighetene" til FN fratar oss kanskje mer. Stortinget kan ikke lenger fritt bestemme hvilke rettigheter mennesker skal ha - og hvilke de ikke skal ha - her i Norge.

Vi bør ta vare på friheten og demokratiet vårt. For det kan bære helt galt av gårde når grupper av ikke folkevalgte personer i utlandet, i FN og EU, begynner å bestemme hvilke rettigheter vi skal ha - og hvilke vi ikke skal ha - her i Norge.

Det er ikke bare Norges frihet som er i fare. Globalistene har et dårlig skjult ønske om styring og utnyttelse av verden.


© See terms

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.