tirsdag 21. januar 2020

"Venstresiden" kaller de svekne og utskubbede for «høyre-ekstremister»

En nordmann, skapnordmann, og politisk elite

Mye av det som De Korrekte og vår falske «venstreside» kaller for «høyresiden», eller til og med «høyre-ekstremister», har svært lite med den sanne høyresiden å gjøre. 

Motorsykkelgjenger, forvirrede og hjemløse ungdommer som tatoverer seg med noe som likner hakekors, forgjeldede mennesker i gule vester (fra arbeiderklassen i Frankrike), «fotballpøbler», ja, til og med såkalte "nasjonalister" osv. Alle disse og flere til kan av de politisk korrekte bli kalt for "høyresiden" og for "høyre-ekstremister".

Men det finnes ingen skikkelige høyrefolk, verken biskoper eller godseiere, i de unges motorsykkelgjenger, og det finns neppe søkkrike milliardærer eller føydalherrer blant "de gule vestene".

Disse, som vår falske og politisk korrekte «venstreside» (Støre m.fl.) kaller for «høyre-ekstremister», er hovedsakelig folk fra den egentlige og ekte «venstresiden». De er våre dagers utgave av dem som satt til venstre for ordstyreren i det provisoriske franske parlamentet: De utstøtte, de ubemidlede, de forgjeldede, de forhånte, de forrådte og fortvilte.

«Venstrepartiene», AP, SV m. fl. burde ha vært de første til å gjøre noe positivt for vanskeligstilte mennesker, men i stedet for å interessere seg for dem, har «venstresiden» foretrukket et samrøre med «de store» (den egentlige høyresiden) – f.eks. i hageselskaper og på arrangementer som Arendalsuka, i Davos osv..  

«Venstresiden» skjeller ut de som de har forrådt. Fra «venstresiden» må de utstøtte stadig tåle å høre forhånende snakk om at de er «høyre-ekstremister», «høyre-radikalere» o.s.v.

Det er ikke rart at de utstøtte blir forbitret. De har blitt sveket og bedradd av noen som lenge har gitt seg ut for å ville hjelpe også folk som ikke kommer fra det øvre sjikt i samfunnet.

Å ta til orde for å forsvare de utstøtte mot løgn og hets, blir også stemplet som «høyre-ekstremisme». Ytringsfriheten er under angrep – fra «venstresiden» - med rikmannssønnen og mangemillionæren Jonas Gahr Støre i spissen.