onsdag 22. januar 2020

Nytale, kodetale og hjernevask

De «politisk korrekte» tar ord fra språket vårt og legger nye betydninger i dem. På den måten lager de seg kodeord. Når de finner det hensiktsmessig, vil de senere prøve å prakke sin forvridde fortolkning av ordene inn på oss andre. Når folk flest har begynt å bruke et ord i kodetalernes unaturlige og tilgjorte betydning, har det oppstått en slags nytale og tankeforskyvning i vide kretser. Da har vi blitt manipulert. (Jfr. George Orwell og «new speech»).

Politikerne og de politisk korrekte er ikke alene om bevisst forvrengning av språket. Her er et par elementære eksempler på kodemakeri og ordforfalskning:

1.
En smuglerbande kan begynne å kalle heroin for «snø». Internt i banden får ordet snø betydningen heroin.

2.
I AP og SV, kan de begynne å kalle en forsamling av mangemilliardærer, utleiebaroner og forunderlig oppstasede og AP-oppnevnte biskoper for «venstresiden». Når fjesene til disse milliardærene og spekulantene så dukker opp på TV-skjermen, skal hele Norges befolkning tro at det virkelig er «venstresiden» vi ser; og vi skal tro at denne «venstresidens» frontfigurer består av altruistiske og hjelpsomme milliardærer som aldri kunne tenkt seg å tuske til seg en krone ekstra på bekostning av alle dem som har sørgelig lite å leve av.

Svært stolte og tilfredse vil kodemakerne og bedragerne i AP og SV bli hvis vi vanlige nordmenn tror så mye på propagandaen og ordmanipuleringen deres at også vi begynner å kalle milliardærene og biskopene for «venstresiden». For når vi gjør det, har vi blitt grundig hjernevasket og lurt.