onsdag 22. januar 2020

Kakser i de «toneangivende kretser» på «venstresiden»

«Venstresiden» i dagens Norge består som før nevnt av to sjikt: I det øvre finner vi dem som forvalter makten i partiene og deres tilhengere i de velsituerte og «toneangivende» kretser. I det nedre sjiktet har vi sliterne, de oversette og bedradde. En minkende andel av disse klamrer seg fortsatt til et svinnende håp om at de som kaller seg «venstresiden» («eliten» og de velsituerte) vil komme de bedradde til hjelp. Men det skjer ikke.

I det øvre, «toneangivende» og ledende sjiktet, finner vi for tiden noen av Norges aller rikeste menn, løgnaktige mediefolk, bankdirektører, folk fra Norges høyt subsidierte «kulturelite», «fiskere» som ikke fisker fisk, men som har «kvoter», indoktrinerte "samfunnsvitere" og godt betalte «venstreorienterte» snakkere a la Lars Gule og Hylland Eriksen. 

I tillegg finner vi selvsagt også mange, mange andre godtfolk som har samlet seg i en flokk og i et «fellesskap» med de velstående og privilegerte. Til sammen utgjør de en temmelig plagsom «elite» som har samlet seg rundt Stortinget og statskassen. 

De hadde funnet seg vel til rette på høyresiden av ordstyreren i det franske, midlertidige parlamentet. Der satt deres likemenn, de rike, som opprinnelig og med rette ble kalt for «høyresiden».