onsdag 22. januar 2020

Hat, hat og hatparagrafen om hatefulle ytringer

De politisk korrekte retter sin anklager om fordommer og hat nesten alltid mot oss vanlige nordmenn. 

En sterkt utvidet og forfalsket versjon av ordet hat har lenge vært populær i politisk korrekte kretser. Vi, alminnelige nordmenn, er fulle av fordommer og hat! Dette blir banket inn i oss og i innvandrerbefolkningen som naturligvis har lett for å tro det de hører - fra de statsbærende og "toneangivende kretser" som behersker NRK, TV, radio og de store avisene. 

De politsik korrekte sår mistro og hat blant innvandrere mot oss vanlige nordmenn. Splitt og hersk!

Små og store politikere overgår hverandre i å se hat, hat, hat nesten overalt. Jo mer "hat" de kan se, jo mer "korrekt" er de. Nå har de tatt ordet hat inn som et nøkkelord bl.a. i en lovbestemmelse om “hatefulle ytringer” (paragraf 185 i straffeloven).

Paragrafen retter seg mot ytringer av ymse slag. Den innskrenker ytringsfriheten og gjør “etnisk opprinnelse” (og dermed også innvandreres kultur(!)), til noe som man skal passe seg for å si noe om.

Paragrafen avløser det som før ble kalt “rasismeparagrafen”. Hovedhensikten med den er å frata innvandringsmotstandere ord og argumenter i innvandringsdebatten. Paragrafen kan også brukes til å kneble kritikk mot politikere i mange andre sammenhenger.