tirsdag 23. mai 2023

FN/WHO med global konkurranse i kodemakeri

FN vil at verden skal skifte ut ordet monkeypox (apekopper) med et annet ord

© See terms

Globalistene i FN/WHO (Verdens helseorganisasjon) har gjort bruken av ordet Monkeypox, dvs. apekopper, til en sak. De mener ordet er stigmatiserende, og at det kan få uheldige virkninger for visse sosiale grupper, for turismen til utviklingsland, for dyrevelferd og annet. FN (som gjerne vil bestemme hva alle i hele verden skal si) har "retningslinjer for benevnelse av nye sykdommer". Men når det gjelder apekopper har de altså latt seg friste til å sette nytt navn også på en gammel. Hensynet til "de skeive", til "seksuelle minoriteter" og til "kjærligheten" ser ut til å veie tungt.

Sommeren 2022 arrangerte WHO en verdensomspennende konkurranse om nytt navn på denne sykdommen. «Hele verden», leg og lærd, eller iallfall alle som på denne kloden hadde tilgang til Internett, kunne delta. Det var bare å gå til WHOs nettside, hente opp et formular, skrive forslag til nytt navn og så trykke send eller submit.

Det WHO/FN var ute etter var et annet ord, et godt kodeord eller nyord, for monkeypox. Ordet skulle skjule at sykdommen stammer fra aper, noe som kunne lede tankene i retning av sodomi. (De ville forresten selvsagt ikke brukt ordet kodeord om det nye ordet. De hadde nok heller gått med på å kalle det et nyord, eller helst en ny benevnelse; det høres jo tilforlatelig, moderne og progressivt ut).

De som jobber i WHO/FN er, som alle vet, i klart mindretall i forhold til resten av alle de menneskene som bor på denne planeten. Likevel forlanger lederne for dette mindretallet at hele verdens folkevrimmel i ord og tanke iallfall i denne saken skal rette seg etter dem. De røper med det en lite demokratisk grunnholdning.

Det var en liten, men ikke uskyldig, hjernevask FN la opp til med sin konkurranse. Tanken på at noen hadde fått sykdommen fra aper, f.eks. ved sodomi, skulle fjernes eller vaskes vekk fra hjernene våre ved hjelp av et nytt ord som skulle kamuflere sykdommens opphav.

Så vidt jeg vet, var FNs navnekonkurranse om apekopper den første verdensomspennende konkurranse i kodemakeri. Men det blir neppe den siste. Globalistene vil ikke bare råde og regjere over alle land i hele verden; de vil, som denne saken viser, styre din tanke og din tunge. De vil ha innflytelse over dine og mine tanker, og de vil bestemme hva vi, milliarder av mennesker, skal si til hverandre.

Kodeordet (nyordet) som ble kåret til vinner av globalistene på toppen i FN, ble forresten:

Mpox.

Dette ordet har det til felles med de fleste andre kodeord at det er lite informativt, fordummende og egnet til å holde folk «utenfor».

Det skal bli interessant å se hvor raskt Norge er til å "implementere" dette nyordet/kodeordet, naturligvis først i "fagspråket" og så i "folkemålet". Jo flere av globalistenes nyord vi tar i vår munn, og jo mer vi jatter og chatter med de politisk korrekte, jo dummere blir vi.

Det skal også bli interessant å se hvilket ord vi på norsk skal bruke i stedet for apekopper.
Ap-kopper blir det vel neppe.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.