fredag 12. mai 2023

Kjønnsforskere, aktivister og obligatorisk hykleri

Seksualundervisning og  opplæring i "hva alle må si"
 Seksualundervisning. Skoletime med undervisning i "hva alle må si" (selv om det ikke er sant).
© See terms

Politisk "korrekte" kjønnsforskere og kjønnsaktivister har vært sterkt opptatt av seksualundervisningen i skolen. Om dem har andre sagt:

«De krever at vi legger virkelighetsforståelsen vår fullt og helt til side. Vi skal fullt og helt tro at en gutt som sier at han er en jente, virkelig er en jente.»    

Det var Henrik Vogt og Glenn-Peter Sætre, en lege og en professor, som en gang ytret dette i et avisinnlegg i Aftenposten.

Vi skal indoktrineres. Når de «politsik korrekte» tror eller mener noe, skal også alle vi andre tro og mene det. Vi skal måtte tro, mene, si og skrive at en gutt er jente; for eksempel.  

Om vi nå likevel tror og mener at "gutten" ikke er en gutt, men ei jente. så skal vi likevel måtte lyge og si at det er en gutt. Vi skal tvinges til å lyge, til å hykle, til å si noe vi ikke mener. Det er obligatorisk. 

Hvis du ikke er med på "leken", men sier du noe "galt", kan du få straff, bli anklaget for "hatefulle ytringer", eller du kan miste jobben. 

«Det er mye som står på spill her», sa den nevnte legen og professoren: Bl.a. «alles rett til å benevne virkeligheten slik man kan observere at den er.»

Denne retten vil de politisk korrekte ta fra oss. De vil inndra den, og i stedet gi oss en "rett" til å bruke de benevnelser som de "korrekte" selv finner for godt. De hevder at de har «definisjonsmakt», og at det er de, og bare de, som kan bestemme hva som er de rette navnene på alle ting, skapninger og hendelser. Våre egne oppfatninger gjelder ikke, og bruker vi våre egen ord, kan det bli ansett som høyreekstremisme, og det kan være straffbart. 

Vi skal, når de "korrekte" finner det passende, si akkurat det de vil ha oss til å si:

  • Ser vi en gutt, skal vi si det er en jente.
  • Ser vi åger og utpressing, skal vi si det er verdiskapning.
  • Ser vi en vi vet er en utlending, skal vi si det er en nordmann.
  • Ser vi noen male bakenden sin blå, eller male en skrull, skal vi si det er kunst.

Osv., osv. Det er helt utrolig hva "de politisk korrekte" kan forlange når det gjelder å misbruke ord. Vi skal indoktrineres, lyge og hykle. Vi skal gjøre som dem. Vi skal tvinges inn i deres lite tiltalende "fellesskap" - av gemene hyklere.

Jeg synes det er for mye forlangt. Et samfunn dominert av løgn og obligatorisk hykleri, kan neppe bli regnet for noe annet enn motbydelig for de fleste.


Mer om skeiv seksualitet og skeiv politikk, se:

Obligatorisk hykleri sprer seg fra de politiske partiene

Seksualundervisning og kvasivitenskap; gutt eller jente?

FN/WHO med global konkurranse i kodemakeri

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.