lørdag 19. mars 2016

Prøv deg som kodemaker. Ikke flyktningebølge, men ???



Først en liten advarsel: 

Hvis du prøver deg som kodemaker, tar du et steg på en veg henover mot løgnen, uvirkeligheten, okkultismen og barbariet. For det du nå skal gjøre, er å skjule en del av sannheten, for så å kunne vill-lede, lure eller bedra noen av dine medmennesker.

Selv om kodemakeri og lureri kan gi mersmak, håper jeg du vet å stoppe i tide.

Her er bakgrunnen for oppgaven:

Det er snakk om en flyktningebølge. Flyktninger og andre har strømmet inn over grensene til land i Europa; også til Norge.

Ordet flyktningebølge er vill-ledende og tildekkende. Det skal skjule noe av sannheten. Mange politikere og folk i asylindustrien vil med et slikt manipulerende ord ha oss til å tro at det bare er flyktninger som befinner seg i denne såkalte bølgen. Men det er det ikke.

Blant de såkalte flyktningene finnes en god del mennesker som ikke er annet enn ganske vanlige migranter. På BBC, som ikke er så tarvelig usaklige og så latterlig manipulerende som for eksempel TV2 og NRK, snakker de temmelig konsekvent om "a wave of migrants and refugees". (En bølge av migranter og flyktninger). Det burde også vi gjøre.

Mange politikere er tross alt ikke helt fornøyd med ordet flyktningebølge. De kan nok være godt fornøyd med det første leddet, flyktning, men bølge synes de høres for voldsomt ut. «Kall det er ikkje ei bylgje», sa en fortvilet Olaug Bollestad (KrF) på NRK Dagsrevyen 24.10.2015.

Så til oppgaven:

Om du vil hjelpe Bollestad, andre politikere og asylindustrien med å lure og bedra folk, så blir oppgaven din å finne et annet og mer forskjønnende og hjertevarmende ord i stedet for ordet flyktningebølge. Det er antagelig først og fremst begrepet bølge du bør prøve å skifte ut.

Når du mener du har funnet noe som er tilslørende og vill-ledende nok, kan du ta kontakt med politiske partier som AP, SV og KrF. (Se lenker lenger nede).

Hvis du kommer med noe som er både godt tildekkende og rått manipulerende, er jeg sikker på at partiene vil være deg svært takknemlige.

For et skikkelig lygeord som kan brukes til å vill-lede og bedra millioner av oss, kan politikere i KrF komme til å love deg en lønn i himmelen.

P.S.
Her har du lenkene til partiene:

http://arbeiderpartiet.no/

https://www.sv.no/

https://www.krf.no/