onsdag 26. august 2020

Økende forskjeller, et resultat av sosialdemokratisk høyrepolitikk

«Venstresiden» har fra ca. 1970 ledet an i en brutal skeivfordeling av eiendom og økonomiske goder – til fordel for de som var rike fra før. Noen storeiere sitter nå med  kolossale formuer. Svært mange andre mennesker har sunket ned i fortvilelse og gjeld.

Den egentlige "høyresiden" hadde neppe klart å få til en så brutal skeivfordeling som den som «venstresiden» har bragt oss. Vår rike eierklasse hadde blitt stanset av folkelige protester lenge før det hadde kommet så langt som nå. Men den falske «venstresiden» (rikfolkets og  høyresidens fordekte fullmektiger) har klart å lure store deler befolkningen. Med kodetale, løgn og bløff har «venstresiden» bedradd de underpriviligerte - etter å ha gitt seg ut for å være deres venner og støttespillere. 

En stadig strøm av penger blir hentet inn fra skattebetalerne. En betydelig del av denne strømmen blir kanalisert videre til de velsituerte - for eksempel i form av tilskudd til "arbeidsplassene". 

"Arbeidspalssene" er eid av bedriftseierne. Hver gang AP og SV gir milliontilskudd til "arbeidsplassene", får bedriftseierne nye millioner inn på konto. AP og SV favoriserer storeierne og lurer arbeiderne og de som av og til blir kalt for "småfolket".

Avstanden mellom fattig og rik blir stadig større med denne politikken.

Se også: