onsdag 7. juli 2021

Hat, et tøyelig begrep

Hat er et tøyelig begrep, især i hendene på motstanderne av ytringsfrihet.


Løgnere og aktivister kan kalle ethvert utsagn for en hatefull ytring. 

Å beskylde andre for hat og hatefulle ytringer er bitt temmelig vanlig i politiske og statsstøttede "kulturelle" miljøer. De som ikke er så nøye med sannheten, kan kalle mangt og mye for hat.

Kritikk av kvasikunst, av «den liberale venstresiden» og av deres aktivister og aktivistenes voldelige metoder, stemples f.eks. ofte som hat eller hatefulle ytringer. Det er et forsøk på å stanse kritikken - for å kunne ture fram som før. Med beskyldninger om hat, vil motstandere av ytringsfriheten true og trakassere andre til taushet og underkastelse.

Hatbegrepet eser ut.

Å sitte musestille uten å si noe, kan forresten av enkelte også bli ansett som en hatefull ytring. Hauker og aktivister fra «den politisk korrekte og liberale venstresiden» kan beskylde enhver taus tviler for å være en hater. Vi skal tvinges til å applaudere og late som om vi er begeistret for alt som kommer «venstresiden» og fra andre som må regnes for politisk korrekte.

Vi skal tvinges til å hykle.

Aktivister og motstandere av ytringsfrihet har nær kontakt med Stortinget. De presser på for å få lovgiverne til å gjøre straffelovens tøyelige begrep «hatefulle ytringer» så vidt og omfattende som mulig. Med et utvidet begrep for hat på plass i loven, kan politisk korrekte fanatikere og aktivister få truet, trakassert, kriminalisert og straffet mange flere enn før. De vil ha straffen til å falle, ikke bare over de egentlige haterne, men også over de uskyldige tvilerne og over mange andre.

Folk blir plaget og trakassert av den politiske "eliten". Ytringsfriheten og uskyldige mennesker er under angrep.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.