onsdag 22. januar 2020

"Voldtekt" uten vold - utvidelse av begrepet voldtekt

Amnesty Intarnational Norge og aktivister som står lovgiverne nær, arbeider for tiden for å gi begrepet voldtekt en ny og utvidet betydning. Noe som før ikke var straffbart, skal nå bli en straffbar voldtekt.

I politisk korrekte kretser har ordet voldtekt lenge vært brukt om visse handliner uten spor av vold. Det er mange år siden de utvidet begrepet «voldtekt» til også å omfatte såkalte «sovevoldtekter». 

"Nettvoldtekter" har man av og til kunnet lese om på NRK tekst-TV. Uskyldige ofre kan bli "voldtatt" over nettet av forbrytere som sitter i nabolaget eller på den andre siden av kloden! 

"Stirrevoldtekter" skal også være en form for voldtekt. Man voldtar noen med blikket.

«Seksuelt ladet stirring» er en uting og en av de vanligste formene for seksuell trakassering, ifølge I følge Djupedalsutvalget som var oppnevnt av regjeringen(Øystein Djupedal var fra SV). Utvalget slo fast at "seksuelt ladet stirring" er en krenkelse som bør få følger. 

Aktivister i hovedstaden har begynt å følge opp. Ungdomsgjenger i Oslo har tatt «politioppgaver» i egne hender og begynt å gi straff i form av «bøter» til «stirrere»; dvs. til alle som ikke vil slå blikket ned, "voldtektsmenn" eller ikke. 

Utvidelsen av voldtektsbegrepet er "gefundenes Fressen" for alle som vil ta seg ut med å true sine medborgere med hyppige politianmeldelser og straff for noe som  mennesker hittil aldri har regnet for straffbart. 

Amnesty International Norge er en av de ivrigste forkjemperne for utvidet straff, straff og mere straff. Dette til tross for at amnesty er et ord som betyr straff-frihet. De skjuler altså en rå og gemen agenda under et fint om misvisende navn! Slikt er typisk for organisasjoner og "fellesskap" med sans for hykleri og kodetale - som de bruker for å ramme endre.

De Korrekte, med "venstresiden" i spissen, er for tiden svært opptatt av kvasivoldtekter: "voldtekter" uten vold. Så lenge de holder praten gående om "nettvoldtektene" og andre kvasivoldtekter, slipper de å vende oppmerksomheten mot det som virkelig er voldtekter. De simpelthen elsker å tumle med ord, ytringer, definisjoner, retorikk og begreper for på den måten å kunne la virkeligheten gå sin skjeve gang.

For tiden ser det ut til at nye typer av ikke-voldelig adferd, eller ren passivitet, kan bli føyd inn under straffelovens begrep voldtekt. Flere pressgrupper går inn for det. Det blir lagt opp til at avtale må inngås før lovlig samleie kan finne sted. Om det går etter planen, vil du kunne bli dømt for voldtekt hvis dere ikke fører noen «dialog», ordveksling eller samtale før hvert samleie. Pressgrupper vil ha storsamfunnet til å kreve at begge i senga må si høyt og tydelig ja før hvert samleie kommer igang.


Hun traff han i baren. Hun ble med på rommet, la seg på senga, gjorde ingen motstand, var helt passiv, sa ingenting. Etterpå begynte hun å føle seg dum og krenket, gikk til politiet, fikk han dømt for voldtekt, 5 år i fengsel.

Neste gang han så henne satt hun midt inne i en flokk av fnisende damer. "Der kommer voldtektsforbryteren", sa hun. Det utnavnet måtte han leve med resten av livet.

Her kan vi reise flere spørsmål; f.eks:
1. Bør det han (eller eventuelt det hun) gjorde være straffbart?
2. Bør det kalles for voldtekt?
3. Bør det straffes med mange år i fengsel?

Svaret på de to siste spørsmålene bør være et klart nei, for det ble ikke utøvet noen vold.